Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Get a Mac Ad:

Cancel or Allow?

Για όποιον έχει βάλει Vista, καλή τύχη. Εγώ τα ξεφορτώθηκα, και επέστρεψα στα καλά XP. Και πραγματικά αυτό το Allow pop-up που έβγαινε κάθε φορά που έκανα κάτι, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Και εαν το απενεργοποιούσες τότε δεν σου έβγαζε κανένα μήνυμα...

Επίσης, μετά από ένα διάστημα άρχισαν τα Vista να έχουν και πρόβλημα με τους εξωτερικούς σκληρούς. Και αναγκαζόμουν να ανοιγοκλείνω τον υπολογιστή πρωϊ-πρωϊ 2-3 φορές, να απενεργοποιώ το Antivirus... και εαν έπιανε τον εξωτερικό σκληρό.

Κάθε λίγο και λιγάκι είχα και κάποιο πρόβλημα με τα Vista. Οπότε, format, και φτου κι απ'την αρχή, αλλά με XP, τα οποία κάτσανε αμέσως, και δεν έχω πρόβλημα ούτε με το Antivirus ούτε με τους εξωτερικούς σκληρούς.

Εγώ πάντως συμβουλεύω να ξεχάσετε τα Windows Vista και να παραμείνετε στα παλιά καλά Windows XP.

Η μαρίδα...

Για να αρχίσουμε την χρονιά με ένα χαμόγελο, παραθέτω το παρακάτω κείμενο, το οποίο είναι από γραπτό υποψηφίου υπαξιωματικού του ΠΝ, Σούδα, 1986. Η ερώτηση ήταν για την ελληνική πανίδα και χλωρίδα.

"...Η μαρίς (κοινώς μαρίδα) είναι ένας απολύτως εύγευστος ιχθύς, ο οποίος τρώγεται τελείως (εν το συνόλω του), κυρίως τηγανητός. Η μαρίς, όπως και η γαρίς (κοινώς γαρίδα) δεν εξημερούται. Ζεί δε πάντοτε και αύτη εις αγέλας και εις αγρίαν κατάστασιν, πλην όμως δεν είναι ουδόλως επικίνδυνος κατά την θήρευσιν - όπως π.χ. η φάλαινα - και οπύτω δια την θήραν της δεν παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως μαριδοθηρευτικών, όπως παρίσταται φαλαινοθηρευτικών δια την θήραν της φαλαίνης. Οι μαρίδες ζουν εν γένει μίαν περιορισμένην, ήσυχον και χωρίς μεγάλας απαιτήσεις και συγκινήσεις ζωήν, τρεφόμεναι αποκλειστικώς με μικροοργανισμούς, είναι δε παντελώς άκακοι, εφόσον δεν έτυχε μέχρι σήμερον να αναφερθεί ουδεμία περίπτωσις επιθέσεως ακόμη και εξαγριωμένης μαρίδος εναντίον ανθρώπου."

Ελπίζω να γελάσατε με το παραπάνω κείμενο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

HAPPY NEW YEAR

2009