Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

Πέντε μικρά μυστικά ή όχι

  1. Λατρεύω την Αστρονομία, την Φυσική και τα Μαθηματικά. Πάντα τα λάτρευα. Και τώρα αποφάσισα να προχωρήσω, και γράφτηκα στο Open University. Όποιος νομίζει ότι επειδή είναι Ανοιχτό είναι και εύκολο γελάστηκε... Ότι θα έκανες σε ένα κανονικό Πανεπιστήμιο κάνεις και στο Ανοιχτό, απλώς είναι φτιαγμένο για άτομα που δουλεύουν και έχουν και άλλες υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής το απολαμβάνω!

  2. Απεχθάνομαι την πολυκοσμία. Δεν είμαι αγοραφοβική, αλλά προτιμώ κάτι ήσυχο και ήρεμο παρά την πολυκοσμία και τον θόρυβο ενός κλάμπ. Προτιμώ ένα ωραίο εστιατόριο για φαγητό και κουβέντα, παρά την δυνατή μουσική ενός μπαρ. Ίσως επειδή έχω φάει μπαρ και κλαμπ με το κουτάλι, και τώρα πια προτιμώ κάτι πιο ουσιώδες.

  3. Δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία. Δεν πιστεύω σε ορθοδοξία ή καθολικισμό ή ισλαμισμό ή οτιδήποτε από αυτά. Θεωρώ ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της εποχής μας είναι και οι θρησκείες. Δυστυχώς οι θρησκείες απλώς φανατίζουν και σκλαβώνουν τον κόσμο. Ο θεός για μένα είτε δεν υπάρχει είτε είναι ουδέτερος, δεν ενδιαφέρεται.

  4. Βιβλία: λατρεύω τα βιβλία. Λατρεύω να διαβάζω, λατρεύω να έχω βιβλία γύρω μου και δίπλα μου. Διαβάζω τα πάντα, με προτίμηση επιστημονική φαντασία, και ηρωϊκή φαντασία. Isaac Asimov, Ursula K. LeGuin και Peter F. Hamilton από τους αγαπημένους μου.

  5. Απεχθάνομαι τα reality show και ιδίως αυτούς που πάνε. Δεν είδα ποτέ Big Brother και άλλες τέτοιες αηδίες. Θεωρώ ότι αυτοί που πάνε σε τέτοια show, δεν έχουν κανέναν σεβασμό προς τον εαυτό τους, προς την ιδιωτική τους ζωή. Διαλαλούνε την ιδιωτική τους ζωή μόνο και μόνο για το χρήμα. Δεν θέλω να έχω σχέση με κανέναν που προβάλλει την ιδιωτική του ζωή σε reality, που πάει να λύσει το πρόβλημά του σε εκπομπή στην τηλεόραση αντί να κάτσει και να συζητήσει με τους εμπλεκόμενους, και σε τελική ανάλυση να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς, και όχι από παρουσιαστές τηλεόρασης!