Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Rational Skepticism: Νέο παγκόσμιο forum για την αθεϊα.

Καιρό έχω να γράψω εδώ, αλλά ήμουν αρκετά απασχολημένη με τα γεγονότα στο forum του Richard Dawkins που έκλεισε τις πόρτες του για πάντα. Για πληροφορίες σχετικά με την όλη υπόθεση, ένας από τους πρώην admin του forum έγραψε τα γεγονότα όπως ακριβώς γίνανε:

Death of the Dawkins Forum - The world's busiest forum closes

Μέχρι την στιγμή που έκλεισε ήμουν Global moderator στο συγκεκριμένο forum. Αλλά δεν έχω σκοπό να μιλήσω άλλο για το κλείσιμο του forum, άλλωστε οι περισσότεροι από τους admins και mods του forum έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε και να απαντάμε σε διάφορες δημοσιεύσεις περί του θέματος. Ποτέ δεν θελήσαμε να πάρει όση δημοσιότητα πήρε, απλά θέλαμε να πούμε τα πράγματα όπως έγιναν.

Η κοινότητα που δημιουργήθηκε σε εκείνο το forum όμως, συνεχίζει ακάθεκτη. Βρήκαμε νέο καταφύγιο, και ένα νέο forum δημιουργήθηκε, και πολλοί από τους συντελεστές βρισκόμαστε στο νέο forum. Εαν θέλετε να έρθετε, όλοι είσαστε ευπρόσδεκτοι στο νέο forum:

Rational Skepticism

Στα ελληνικά, για όσους θέλουνε να μιλήσουνε για αθεϊα, αγνωστικισμό, πίστη, θρησκεία, μπορούν να έρθουν στο ελληνικό forum άθεων και να μας βρούν εδώ:

Αθεϊα

Kαι μην ξεχνάτε και το blog της αθεϊας, όπου θα βρείτε πολλά άρθρα, και πολλά ενδιαφέροντα, σχετικά με την θρησκεία, την αθεϊα και ακόμα περισσότερα:

Atheia.gr: Ένα συλλογικό ιστολόγιο για την αθεϊα

Όσοι άπιστοι (αλλά και πιστοί) προσέλθετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: