Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2005

Dressing a Galaxy: The Costumes of Star Wars

Σήμερα έλαβα από το Amazon UK το Deluxe Edition του βιβλίου Dressing A Galaxy: The Costumes of Star Wars. Αυτή η έκδοση είναι σε ένα πολύ όμορφο κουτί, και εκτός από το βιβλίο περιέχει και μερικά συλλεκτικά κομμάτια για τους fans του Star Wars.

Κατ'αρχήν ήρθε σε ένα πολύ ωραίο κουτί με κορδέλλα φτιαγμένη από μετάξι Ιαπωνίας. Ανοίγοντάς το, η αριστερά πλευρά περιέχει τα εξής:
  1. Certificate of Authenticity, μιας και υπάρχουν μόνο 2500 κομμάτια από το συγκεκριμένο
  2. Αναπαραγωγή της πόρπης ζώνης των Wookie
  3. DVD με ένα ντοκυμαντέρ γύρω από τα κοστούμια του Star Wars
  4. Ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο είναι το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για την κάπα του Darth Vader.
Στα δεξιά περιείχε το καταπληκτικό βιβλίο με τα κοστούμια (ανυπομονώ να το διαβάσω), ένα μικρό ένθετο με κομμάτια ύφασμα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για τα Episodes I εως ΙΙΙ, και ένα ακόμα ένθετο με τα digital κοστούμια που φτιαχτήκανε για χαρακτήρες όπως ο Yoda και ο General Grievious.

Το βιβλίο καθεαυτού περιέχει μικρά ένθετα με διάφορα θέματα όπως κουκλίτσα από χαρτόνι της Padme Amidala με διάφορα κοστούμια για να την ντύσεις. Μερικές φωτογραφίες είναι από κοντινά στα υφάσματα ουτοσώστε να φαίνεται καθαρά η λεπτομέρεια.

Η όλη παρουσίαση και λεπτομέρεια αυτής της έκδοσης με έχει ενθουσιάσει. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο μιας και φαντάζομαι ότι η ειδική έκδοση που περιέγραψα μάλλον έχει γίνει ανάρπαστη και θα είναι δύσκολο να βρεθεί.

Μερικά links για την υπέροχη αυτή έκδοση:

  1. Dressing A Galaxy: The Costumes of Star Wars
  2. Starwars.com παρουσίαση της Deluxe Edition
  3. Starwars.com παρουσίαση του βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: