Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Terraformers II: Σούνιο 9-11 Απριλίου 2010

Πριν από 2 χρόνια, είχα πάει στο πρώτο ελληνικό Star trek convention στο Σούνιο, όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους τότε, ο Connor Trinneer (Commander Charles 'Trip' Tucker III στο Star Trek: Enterprise), o Dominic Keating (Lieutenant Malcolm Reed στο Star Trek: Enterprise) και μία από τις αγαπημένες όλων σε convention, η Lolita Fatjo.

Όσοι είχαμε πάει, είχαμε περάσει καταπληκτικά, και ορίστε και ένα video από άλλο convention όπου ο Connor Trinneer μιλάει για το συγκεκριμένο:





Λοιπόν, φέτος έχουμε ένα νέο convention στην Ελλάδα, στο ίδιο μέρος στο Σούνιο, και καλεσμένοι φέτος η Marina Sirtis (Deanna Troi στο Star Trek: The Next Generation), ο Robert Picardo (Holographic Doctor στο Star Trek: Voyager), o Andre Bormanis (στέλεχος σε όλες σχεδόν τις σειρές Star Trek), και επιστρέφει και ο Connor Trinneer!

To convention θα γίνει στις 9 με 11 Απριλίου 2010 στο Aegeon Hotel στο Σούνιο, κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα. Η θέση μου είναι ήδη κλεισμένη, όπως επίσης και το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: http://www.sci-fi.gr

Ελπίζω να σας δούμε όλους εκεί!

2 σχόλια:

helensotiriadis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
helensotiriadis είπε...

i wuz there