Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

THOR

Είδα το THOR σε 3D, και πραγματικά άξιζε τα λεφτά του. Είναι μία ταινία στην οποία θα περάσετε καλά, και για δύο ώρες θα ξεχαστείτε μέσα στις εικόνες και το σενάριο.

Ας αρχίσουμε με τα ειδικά εφέ, στα οποία πραγματικά με εντυπωσίασε η Asgard, η κατοικία των θεών των Βίκινγκς. Και το πιο εντυπωσιακό σε αυτό το σκηνικό είναι όταν δείχνει τον ουρανό της Asgard, και βλέπεις νεφελώματα και αστέρια... Είναι σαν να βλέπεις ένα πεντακάθαρο ουρανό, αλλά με νεφελώματα σε πολύ μικρότερη απόσταση.

Το σενάριο δεν κούρασε σε κανένα σημείο, αντίθετα όλο και κάτι είχε να παρουσιάσει είτε από χιούμορ είτε επειδή συνέχιζε την ιστορία. Αν και προβλέψιμο, ήταν καλά δομημένο σενάριο, χωρίς τρύπες, χωρίς να κουράζει.

Όσον αφορά το cast, ο Chris Hemsworth (Thor) είναι ένα από τα νέα αστέρια στον χώρο των ταινιών δράσης, και το γυναικείο κοινό σίγουρα θα εκτιμήσουν τα προσόντα του... Θα παίξει τον ρόλο του Thor και στην ταινία Avengers η οποία ετοιμάζεται. Ο Tom Hiddleston ως Loki με εντυπωσίασε με την παρουσία του, και με την νότα που έδωσε στον Loki. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους κακούς των τελευταίων 2-3 ετών. Το υπόλοιπο cast είναι ως επί το πλείστον γνωστό: Anthony Hopkins, Natalie Portman... E δεν έχεις να πείς και πολλά για τέτοιους ηθοποιούς.

Γενικά μία από τις καλές ταινίες φαντασίας, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Διασκέασα, ξεχάστηκα, για δύο ώρες πέρασα καλά, και αυτό είναι που θέλω από μία ταινία δράσης. Και η συγκεκριμένη το καταφέρνει καλά.

1 σχόλιο:

mr.alobar είπε...

ωραια,γιατι είχα σκοπό να πάω.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.