Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2006

Barclay James Harvest στο Fuzz Club στις 25/11/2006

Εχθές το βράδυ, ένα κλασσικό ροκ συγκρότημα έπαιζε στο Fuzz Club, στην Αθήνα. Ήταν οι Barclay James Harvest, και όσοι βρεθήκαμε στην συναυλία περάσαμε καλά.


Στην αρχή βγήκαν οι Caravan σαν support, ένα συγκρότημα δύο ατόμων που πάιζανε Ιρλανδέζικες μπαλλάντες. Πανέμορφες νότες ξεχυνόντουσαν μέσα από μία κλασσική κιθάρα και ένα βιολί, και μερικές φορές ένα φλάουτο .


Κατά τις 10 βγήκανε οι Barclay James Harvest και καταχειροκροτήθηκαν. Το Fuzz ήταν γεμάτο, αν και όχι ασφυκτικά. Κάθησαν στην σκηνή για μιάμιση ώρα περίπου, και μπορώ να πώ ότι ήταν μαγευτικοί. Οι φωνές των τραγουδιστών είναι ανέγγιχτες από τον χρόνο, και δάκρυα κύλησαν στα μάτια μου όταν τραγούδησαν το "Poor Man's Moody Blues", μία από τις κλασσικότερες ροκ μπαλάντες όλων των εποχών.


Τραγούδησαν και τα "Child of the Universe", και το αγαπημένο μου "Mockingbird", καθώς και τα "Him", "Harbor", "The Iron Maiden" και μερικά ακόμα. Κρίμα όμως που δεν τραγουδήσανε το "Rock 'n' Roll Star"Οι φωτογραφίες είναι από την χθεσινή συναυλία και όλες είναι των Barclay James Harvest, καθώς και του εισιτηρίου, που ήταν αρκετά φτηνό (30 ευρώ)

2 σχόλια:

Νομίζω είπε...

Από προσέλευση κόσμου τι έλεγε;

Darkchilde είπε...

Ήταν γεμάτο, αν και όχι ασφυκτικά. Οι ηλικίες των παρευρισκόντων ήταν από 18 και άνω ως και 50-60.