Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τηλεφωνικό SPAM...

Παρακαλούνται οι κύριοι διαφημιστές να μην ενοχλούνε τον κόσμο στα σπίτια του με τα ηλίθια τηλεφωνήματά τους. Δεν θέλω κύριοι, ούτε κάρτες ούτε ταξίδια, ούτε τα φύκια που προσπαθείτε να πουλήσετε για μεταξωτές κορδέλες.

Εκείνο που θέλω και χρειάζομαι είναι η ησυχία και η ηρεμία μου. Να μπορέσω να δώ το ποδόσφαιρο με την ησυχία μου χωρίς το ενοχλητικό ντριν του τηλεφώνου για διαφήμιση.Θέλω να μπορώ να απολαύσω το διάβασμα ενός βιβλίου χωρίς να με νευριάζουν με τις προσφορές κάποιας κάρτας. Θέλω τις προσωπικές μου στιγμές, προσωπικές χωρίς διακοπές για να απαντάω σε άσχετα τηλεφωνήματα για ινστιτούτα καλλονής και τα τοιαύτα.

Είσαστε ενοχλητικοί και ασεβείς κύριοι που τηλεφωνάτε. Δεν σέβεστε την προσωπική ζωή των άλλων.

Προσωπικά, εκτός από την δουλειά, στο σπίτι έχω διάβασμα λόγω του ότι σπουδάζω στο Open University. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε απόγευμα διαβάζω ή έχω κάποια εργασία να τελειώσω. Και φυσικά πάντα έχω τους ενοχλητικούς να με παίρνουν τηλέφωνο για κάρτες και παρόμοια! Eγώ σπουδάζω, έχω διάβασμα, θέλω τις προσωπικές μου στιγμές και δεν θέλω τηλεφωνικό Spam. 

Απορώ πως δεν έχει ακόμα κάνει κάποια μήνυση η Αρχή Προστασίας του Πολίτη. Θα έπρεπε να το κάνει, και να σταματήσει αυτό το ενοχλητικό spam μέσω τηλεφώνου.

Αν θέλετε να σπαμάρετε, τουλάχιστον κάντε το μέσω e-mail, εκεί τουλάχιστον τα spam τα σβήνεις με την μία, ή πάνε κατ'ευθείαν στoν ειδικό σκουπιδότοπο για spam, και δεν χρειάζετε να υποστούμε αυτό το βάσανο με το τηλέφωνο, αυτό το σπάσιμο νεύρων, αυτή την εισβολή στις προσωπικές στιγμές ενός ανθρώπου, αυτή την ασέβεια προς τον ίδιο τον άνθρωπο...

2 σχόλια:

sitronella είπε...

Όλοι πρέπει να ξέρουμε πως αυτό που κάνουν ολοι αυτοί με τα τηλέφωνα είναι παράνομο.
Δες τη νομοθεσία εδώ:
http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,24209&_dad=portal&_schema=PORTAL
στο 3 και 4.
Με το που θα ξεκινήσουν να σου λένε, τους διακόπτεις και τους ρωτάς από που βρήκαν τα στοιχεία σου και αν έχουν έγγραφη συγκατάθεσή σου για να σου τηλεφωνούν. Τους λες πως είναι παράνομοι, ζητάς το όνομα αυτού που τηλεφωνεί και λες πως θα υποβάλλεις καταγγελία.
Και επειδή το έχουμε εφαρμόσει, σε πληροφορώ πως δε σε ξαναενοχλούν μετά...

Darkchilde είπε...

Ευχαριστώ για την πληροφορία, και θα το εφαρμόσω την επόμενη φορά που θα μου τηλεφωνήσουν.