Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2006

Σκυλάδικα

Απεχθάνομαι τα σκυλάδικα! Απεχθάνομαι τα σκυλοτράγουδα τύπου Γονίδη, Πανταζή, Ζήνα, Μακρόπουλου και ούτω καθ'εξής! Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα περί τραγουδιού και το αποδεικνύουν περίτρανα με κάθε νότα που προκαλεί επώδυνους πονοκεφάλους!

Με ενοχλεί που οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι διασκεδάζουν όλοι στα σκυλάδικα. Λοιπόν, όχι, δεν μου αρέσουν τα σκυλάδικα, δεν διασκεδάζω, δεν αντέχω να ακούω αυτό το πράγμα που τελείως λανθασμένα θεωρείται μουσική αλλά για μένα είναι όχι απλώς ηχορύπανση αλλά δεν υπάρχει λέξη να περιγραφεί η απαισίοτητα τους.

Προτιμώ να μείνω σπίτι μόνη μου, παρά να με κουβαλάνε σε σκυλάδικο κι ας είναι με την καλύτερη παρέα του κόσμου! Άφήστε που θα κάνω πιο διασκεδαστικά πράγματα στο σπίτι παρά σε σκυλάδικη κατάσταση.

Με ενοχλεί που σε γάμους, βαφτίσια και σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις θεωρείται ότι πρέπει να μπούν σκυλάδικα και καραγκούνες. Ένας από τους λόγους που αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις είναι η μουσική. Ή απλώς φεύγω όσο πιο νωρίς μπορώ.

Κάτι τελευταίο, επειδή το άκουσα να μου το λένε: επειδή δεν μου αρέσουν τα σκυλάδικα, δεν σημαίνει ότι είμαι ξενέρωτη ή κάτι παρόμοιο. Ο καθένας διασκεδάζει διαφορετικά. Προτιμώ μία καλή ταινία και ένα καλό εστιατόριο με καλή κουβεντούλα. Προτιμώ ένα καλό ροκ μπαράκι, προτιμώ ένα καλό βιβλίο...

Επιτέλους έβγαλα το άχτι μου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν και παλιό το post και το βρήκα τυχαία αυτό το blog, θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Τα σκυλάδικα πιστεύω είναι σκουπίδια, και πολλοί τα ακούνε επειδή τα ακούει η μάζα και όχι επειδή θέλουν αυτοί. Άσε που η όλη κουλτούρα είναι για φάπες. Συμφωνώ επίσης στο ότι επειδή έτυχε να γεννηθώ Ελλάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα γουστάρω, μου φαίνονται μέχρι και αηδιαστικά. Κι εγώ προτιμώ άλλους τρόπους διασκέδασης (συνήθως με μικρή παρέα) ή να διαβάσω βιβλίο - να δω ταινία σπίτι.